Webshop

HONING

 

Wij bieden meer dan twintig soorten honing aan van over heel de wereld. De smaken zijn dus heel divers en vaak verrassend. Honing is een echt natuurproduct zodat het plaatselijke weer een grote invloed heeft op de smaak en de geproduceerde hoeveelheid. Dankzij onze geprivilegieerde relatie met Weyn's garaderen wij u altijd een perfecte kwaliteit. In onze winkel kunt u kiezen uit alle aangeboden soorten en smaken. Mensen gebruiken honing ter vervanging van suiker, omdat het gezond is, omdat het een onovertroffen natuurproduct is en omdat het een heerlijke smaakbom is. Naast honing bieden wij ook producten waarin dit lekkers verwerkt is. Denk daarbij aan peperkoek, chocopasta en kruidenwijn. Allemaal van Weyn's!

Voor verdere vragen of meer info, raadpleeg onze contactpagina.


MANDEN

 

Onze geschenkmanden zitten boordevol artisanale delicatessen en zijn geschikt voor elke gelegenheid en elk budget. Kiest u voor één van onze prachtige geschenkmanden of stelt u er graag zelf één samen? Onze fraaie manden zijn ideaal om vrienden, familie, collega's en klanten te verrassen op verjaardagen en feestdagen, en tijdens een ziekenbezoekje.

Onze heerlijke geschenkpakketten en -manden zijn ontbijtgericht of bedoeld als cadeau. In de ontbijtmand vindt u bijvoorbeeld peperkoek, confituur, choco en honing, en in de geschenkenmand wijn, snoep en chocolade. De prijs varieert tussen de 16 en 65 euro. Naast onze standaardmanden kunt u natuurlijk in de winkel zelf een mand samenstellen. In de omgeving van Dendermonde leveren wij aan huis.

Indien u ons wilt bereiken of een bestelling wenst te plaatsen, kan dit via onze contactpagina.


PRALINES

 

Amata biedt u een prachtig assortiment aan overheerlijke pralines, stuk voor stuk gemaakt door Belgische artisanale chocolatiers. Zowel voor de vulling als de garnering gebruiken deze topchefs alleen de beste en meest natuurlijke ingrediënten. Wij bieden maar liefst 60 verschillende smaken aan, gaande van zachte witte tot de meest pure chocolade die u ooit proefde. Houdt u van praliné of meer van advocaat? Bovendien bieden wij suikervrije pralines die gezoet zijn met maltitol en een minimum aan plantaardige vetten bevatten.

Indien u ons wilt bereiken of een bestelling wenst te plaatsen, kan dit via onze contactpagina.


SNOEP

 

Amata is een paradijs voor al wie van snoep houdt. Jong en oud (her)ontdekken er de heerlijkste snoepjes, koekjes, confituurtjes, boterwafels, nougat, loly's in alle maten en smaken. Bovendien is er zalige artisanale koffie van "Grootmoeders Koffie". Of valt u voor de artisanale Cubertons die wij ook gekleurd aanbieden? Uw keuze is werkelijk heel groot en ons gamma wijzigt regelmatig zodat u telkens weer verrast wordt.

De meeste producten zijn los verkrijgbaar en in een speciale geschenkverpakking. Natuurlijk kunt u zelf een mengeling samenstellen van alles wat u lekker vindt.

Voor meer info, raadpleeg onze contactpagina.


Zoekfunctie


Amata Oude Vest 44 9200 - Dendermonde België Tel : 052 21 27 27 Fax: 05 21 27 27 info@amata.be BTW BE 0734 391 750